Termékek

AdalékAromaBotBottartóDobozok, ládákCsalikKiegészítő, kellékErnyőEtetőanyagBojliFőtt magvakHaltartó, merítő, csalihálóPelletHorogMűcsaliÓlomOrsóRuházatSzemüvegekSzettTáska, botzsák, száktartóÚszóVersenyládaDVD-k, KönyvekVödör, dézsaZsinórBojlis kellékekFeeder / fenekezős horgászat kellékeiRablóhalas kellékekRakós botos horgászat kellékeiÚszós horgászat kellékei

2009. május 26.Az Euro Horgász júniusi számából

Hozzászólások (3 db)

A nyári horgászszezon kezdetéhez érkeztünk. Most már adottak a lehetőségek a nagyobb túrákhoz is. Szervezkedjünk tehát a családtagokkal és a barátokkal! Keressük fel együtt a jól ismert és a távoli, ismeretlen folyók, tavak partját. Ezekben a tervekben igyekeztünk e havi számunkban kedvcsinálóként olyan horgászvizeket bemutatni, amelyeket eddig csak egyik oldalukról ismerhettünk.

Az Euro Horgász júniusi számából

 


Ezért ajánlom Olvasóinknak Horányi József: A Pó másik arca című cikkét.
A szerző, barátaival a korábban szinte kizárólag csak nagyharcsás vízként ajánlott Pó deltáját látogatta meg és bebizonyította, hogy a kivételes ponty- és keszegállomány miatt is érdemes ide ellátogatni.
A hazai vizek közül a Harsányi Horgásztó adott otthont a Stég, míg a Tüttöspusztai tó a Gigant Baits Baráti találkozóknak. A csodás környezet bemutatása, a fogott egészséges, szép pontyok, amurok látványa, és a horgászközösségek életének képei ösztönzőleg hathatnak, és horgászkirándulásra sarkalhatják Olvasóinkat.
Nem mindennapi programra invitál minket Benke Laci bácsi, horgászkonyhánk felelőse is.
Az Első Magyar Fehérasztal Lovagrend szervezésében (melynek Laci bácsi is a tagja) 2009. június 5-7 között, a Vajdahunyad várban kerül megrendezésre a Magyarok Nagy Asztala című fesztivál, melynek idei főtémája: Hal a magyar konyhában.
A számtalan halétel és a hozzáillő magyar borok bemutatása mellett számtalan programmal várja látogatóit ez a magas színvonalú gasztronómiai fesztivál.Címlapunk cikke a tengerentúlról érkezett, Pete Maina, a világszerte elismert csukahorgász specialista tollából.
Pete ezzel a szakmai anyaggal debütál a magyar sporthorgász Olvasók előtt, melynek témája a C&R. Saját horgász életútján keresztül mutatja be, hogyan és milyen tények hatására változott pozitív irányban a véleménye a csukák és a jövőbeni horgászélmények védelmében.
Pete cikke szerint a sporthorgászok összefogása közel 20 év alatt jelentős eredményeket hozhat.
Az Eurohorgász magazinban először jelentkezik a „Jóska Bácsi praktikái" című rovatunk, amelyben régi barátom, a hetvenes éveiben járó Zsíros Jóska bácsi megosztja Olvasóinkkal horgászeszköz-készítő tapasztalatait.
Nemcsak azoknak ajánlom ezt az induló cikksorozatot, akik otthon, a maguk és barátaik örömére barkácsolnak, hanem azoknak is, akik csak meg szeretnének ismerkedni egy-egy horgászcikk elkészítésének módjával.
A kiemelt témákon kívül, reméljük, hogy Olvasóink sok érdekes és kellemes percet adó cikkel találkoznak majd júniusi számunkban.

Békési János
főszerkesztő


Kapcsolódó anyagok


HozzászólokHozzászólások

2009.05.27. 09:11

Szerintem is egyre jobb az újság. A cikkek viszonylag jól feltárják a műcsalik viselkedését. A balinos cikksorozatot tanítani kéne... Egyre inkább úgy látom, hogy a Sikeres Sport Horgász előfizetésemet érdemesebb lenne erre lecserélni...

2009.05.26. 23:16 Mancs

Egyre jobb ez az újság. Jók a cikkek és nincs annyi reklám.

2009.05.26. 23:11

Érdemes elolvasni Aurél Pete Maina-ról szóló cikkét! Főleg azoknak, akik nem értik, mi értelme a C&R-nek, illetve ellenzik. Talán majd egyszer idehaza is eljutunk idáig...


Kapcsolódó írások


További írások


Hírarchívum


Lap tetejére
«« Vissza az előző oldalra
Magazin Online TV