Termékek

AdalékAromaBotBottartóDobozok, ládákCsalikKiegészítő, kellékErnyőEtetőanyagBojliFőtt magvakHaltartó, merítő, csalihálóPelletHorogMűcsaliÓlomOrsóRuházatSzemüvegekSzettTáska, botzsák, száktartóÚszóVersenyládaDVD-k, KönyvekVödör, dézsaZsinórBojlis kellékekFeeder / fenekezős horgászat kellékeiRablóhalas kellékekRakós botos horgászat kellékeiÚszós horgászat kellékei

2017. május 11.LANTOS-MIX – NEVIS FEEDER KUPA 2017, versenykiírás

Hozzászólások (0 db)

Az idei évben, június 10-11-én kerül megrendezésre a LANTOS-MIX – NEVIS FEEDER KUPA, mely egyben a MOHOSZ feeder ranglista verseny 3. fordulója. A verseny helyszíne Tiszakécske, mely a Dél-Alföldi régió egyik legismertebb és legkedveltebb holtága.

LANTOS-MIX – NEVIS FEEDER KUPA 2017, versenykiírás

A verseny helyszíne:  Tiszakécske, tiszakécskei Holt-Tisza

A verseny időpontja:  2017. június 10-11(szombat-vasárnap)

Nevezési határidő:

1, Zárt nevezés esetén:                     2017. május 31-ig csak a MOHOSZ egyéni                                                                       kvalifikációs ranglistában indulóknak (SIR kártya,                                                             magyar állampolgárság)

2, Nyílt nevezés esetén:                     2017. június 05-ig mindenkinek

Határidőn túli nevezést nem fogadunk el!

 

Verseny lebonyolítása, szabályzat: Egyéni verseny két fordulóban, a jelenleg érvényben lévő hivatalos országos feeder versenyszabályai szerint történik.

 

Az alábbi linken érhető el:

http://mohosz.hu/index.php/versenysport/ovhb/versenyszabalyzatok/feeder-vsz

Csali limit:     A versenyen max. 12 l etetőanyag és 2,5 l élő csali használható fel, ez utóbbi maximum 0,5 l apró szúnyoglárvát és maximum 0,5 l gilisztát tartalmazhat.A versenyzőnek a limitet a hivatalos limitáló edényekben kell az ellenőrzésen bemutatniuk.A horogra szánt szúnyogot a FIPS által előírt dobozban kell az ellenőrzésre bemutatni.Etetőanyag limit: 12 l melybe MINDEN etetőanyag, föld, magvak, aromák, adalékok beleszámítanak, akár etetésre, akár csalizásra használják.

Edzési lehetőség:       Érvényes területi engedély birtokában tetszőlegesen. A csütörtöki és pénteki edzésnapokra kedvezményes, 1.000,- Ft-os sportjegy, váltható, mely nem jogosít fel hal megtartására.

A versenynapokra a nevezési díj tartalmazza a horgászengedély árát is. Az edzésnapokra a jegyet Tiszakécskén a „Drahos ABC"-ben lehet megvásárolni.

Szállás lehetőség:      www.tiszakecske.hu (szálláshelyek menüpont alatt)

 

NEVEZÉS

Nevezési díj:  15.000.-Ft, melyet a helyszínen kell megfizetni (A befizetett nevezési díjakról kérésre, készpénzes számlát állítunk ki), kérjük a SIR kártya számot nevezéskor.

 

VERSENY PROGRAMJA

2017.06.10 (szombat)

7:00     Regisztráció (Minden versenyző köteles a regisztrációnál megjelenni)

7:30     Megnyitó, sorsolás

8:30     Rajthelyek elfoglalása

10:00   Első forduló kezdete

15:00   Első forduló vége, mérlegelés

2017.06.11 (vasárnap)

7:30     Sorsolás

8:30     Rajthelyek elfoglalása

10:00   Második forduló kezdete

15:00   Második forduló vége

16:00   Eredményhirdetés

Ezt követően eredményhirdetés, illetve díjkiosztás következik. Az értékelés a két fordulóban elért összesített eredmények alapján történik. Az 1-5 helyezettek serleg, illetve 1-10 helyezettek tárgyjutalomban részesülnek.

 

Nevezni az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

E-mail:

Telefonszám: +36-30/967-3851

Az esetleges balesetekért a rendezőség nem vállal felelősséget!

A nevezési díj tartalmazza a szombati és vasárnapi ebédet. A szombati napon grill tállal várjuk Önöket, vasárnap pedig a szinte hagyománnyá vált parázson sült csirkével.

Lehetőség van a külön ebéd rendelésre, amelynek díja:       5.000.-Ft

Külön ebéd rendelését legkésőbb 2017. június 05-ig szíveskedjenek leadni.

Eredményes fogást és jó versenyzést kíván mindenkinek a LANTOS-MIX - NEVIS TEAM!

 


Kapcsolódó anyagok


HozzászólokJelenleg nincsen hozzászólás!


További írások


Hírarchívum


Lap tetejére
«« Vissza az előző oldalra
Magazin Online TV