Termékek

AdalékAromaBotBottartóDobozok, ládákCsalikKiegészítő, kellékErnyőEtetőanyagBojliFőtt magvakHaltartó, merítő, csalihálóPelletHorogMűcsaliÓlomOrsóRuházatSzemüvegekSzettTáska, botzsák, száktartóÚszóVersenyládaDVD-k, KönyvekVödör, dézsaZsinórBojlis kellékekFeeder / fenekezős horgászat kellékeiRablóhalas kellékekRakós botos horgászat kellékeiÚszós horgászat kellékei

2017. június 26.7. FEEDER VILÁGBAJNOKSÁG - PORTUGÁLIA - VÉGEREDMÉNY

Hozzászólások (0 db)

Az első forduló után a 4. helyről indult neki hazai válogatottunk a 7. Feeder Világbajnokságnak! Sajnos nem sikerült javítani, vagy ezt a helyet megtartani. Taktikai váltásra kényszerült a csapat, ami kockázattal jár s ami most nem hozta a hozzá fűzött reményeket! Csapatunk a 14. helyen zárt. Csapatok között világbajnokok az olaszok, ezüstérmesek a románok, majd egy újraszámolás után a szerbek kerültek a dobogó harmadik fokára. Egyéniben 2 román és egy angol versenyző jutott fel a dobogóra!

7. FEEDER VILÁGBAJNOKSÁG - PORTUGÁLIA - VÉGEREDMÉNY

A csapatot Szénási Béla megbízott csapatkapitány vezetette, másodkapitány Walter Tamás volt! A válogatott tagjai: Erdei Attila, Papp József, Siroki Dávod, Végh Tamás, Sipos Gábor, Sivák Mátyás. A csapat sikeréhez nélkülözhetetlen segítőink: Döme Gábor, Bató Attila, Barna Szilárd, Kocsis László, Varga János, Baráti József, ifj. Jerabek Antal, Kósa Gabriella! Köszönjük áldozatkész munkájukat! 

SORSOLÁS II. FORD. ÉS EREDMÉNYEINK

A szektor
A 20
SIPOS GÁBOR
1087 g
4db
B szektor
B 05
SIVÁK MÁTYÁS
608 g
63db
C szektor
C 08
PAPP JÓZSEF
490 g
71db
D szektor D 20VÉGH TAMÁS
1534 g
201db
E szektor
E 22
ERDEI ATTILA
1236 g
13db

Rajthelyek az II. fordulóban!

 

A II. FORDULÓ ALAKULÁSA

Ha kevés halról beszéltünk az első fordulóban, akkor a másodikban már kicsit vulgárisabb kifejezéssel lehetne értékelni a vizet! Tamás a beszámolójában említette, sőt élőben is elénk tárta milyen minősíthetetlen helyzetbe került például Matyink a verseny alatt. Konkréten a horgászatát lehetetlenítette el az a saláta mennyiség ami elé úszott. A részletekről Tamás bejelentkezéseiből:
 

 

A hivatalos eredménylistákat csatoltuk beszámolónkhoz! Tamás beszámolójához többet már nem lehet hozzáfűzni! Köszönjük a csapat hozzáállását, kitartó munkáját, kezdve a kánikulában végig harcolt edzéseken át, a verseny utolsó percéig! A nézők és szurkolók nevében is köszönjük Tamás élő Facebookos bejelentkezéseit, amivel egy új szintre emelkedett a tudósítás fogalma, s amivel valós időben olyan eseményekbe nyertünk betekintést mint eddig soha! Gratulálunk a győzteseknek! Az biztos, hogy amikor nem véletlenen, vagy a pályán múlnak az események, ez a magyar csapat bármint el tud érni! Hajár Magyarok!

vasko
foto: Walter Tamás
adatok: FIPS.ed, MOHOSZ


Kapcsolódó anyagok


HozzászólokJelenleg nincsen hozzászólás!


További írások


Hírarchívum


Lap tetejére
«« Vissza az előző oldalra
Magazin Online TV