Termékek

AdalékAromaBotBottartóDobozok, ládákCsalikKiegészítő, kellékErnyőEtetőanyagBojliFőtt magvakHaltartó, merítő, csalihálóPelletHorogMűcsaliÓlomOrsóRuházatSzemüvegekSzettTáska, botzsák, száktartóÚszóVersenyládaDVD-k, KönyvekVödör, dézsaZsinórBojlis kellékekFeeder / fenekezős horgászat kellékeiRablóhalas kellékekRakós botos horgászat kellékeiÚszós horgászat kellékei

2017. augusztus 29.MAROS MIX PERCEK - METHOD FEEDER, PICIT MÁSKÉNT

Hozzászólások (0 db)

A Pródi Nagy horgásztó kiválóan alkalmas arra, hogy igazi horgászélményt nyújtson. Gazdag halállományának köszönhetően gyakorolhatjuk a fárasztást, teszteljük a csalikat, csiszolhatjuk a technikánkat. Hal, főként vad pontyok akadnak szép számmal, horogvégre csalni őket pedig egyre nehezebb! A method feederezés ma már nem idegen fogalom, ki az angolos, ki a magyar verziót gyakorolja! Kornél horgászata során olyan alkalmazástechnikát mutat be, amely nem megszokott, de hatékonysága annál nagyobb!

MAROS MIX PERCEK - METHOD FEEDER, PICIT MÁSKÉNT

 

A horgászhely egy a sok közül, nincs különlegessége, a vízmélység sekély és egyenletes, így szinte a vízoszlop egészében átmelegedett, a halak aktívak és erősek!


 A végszerelék "lelke" a horog és az előke, ha halunk van, ezzel találkozik elsőként, így ha kapást és biztos akadást szeretnék itt mindennek a helyén kell lenni! A serie 805 az egyik legnépszerűbb method horoggá vált! A szakáll nélküli kialakítás kíméli a megakasztott halat, hegye tűéles, nagyon jól akad és ül a hal szájában! Anyagául a legjobb  a célnak megfelelő legjobb szénacél ötvözetet használták, amely kellően rugalmas, így nem kell attól tartani, hogy eltörik, elpattan, ám kellően merev és erős ahhoz, hogy ne hajoljon ki!

A Fulorin a Tubertini egyik legjobban eltalált, leginkább bevált fluorocarbon előkezsinórja, a finomszerelékes úszós és feederes végszerelékek lelke! Kornél a 0,24-es méretet választotta, nem véletlen!


 
 A Method Box kiváló tapadást egyszerű felhasználást biztosít

 
Pontyos horgászatok nélkülözhetetlen eszköze az elnyűhetetlen, jó minőségű pontyos szákfej! A Sirio  extra erős, sűrű szövésű, könnyű alumínium kerettel ellátott pontyos szákfej! Négy méretben kapható így mindenki kiválaszthatja megfelelő méretet! A szák sűrű szövése védi a halat s nem kell a beakadó bognártüskék miatt sem aggódnunk többé!

A legegyszerűbb és leggyorsabb csalizási mód

Tekintsétek meg a Maros Mix Percek legújabb epizódját s legyetek Ti is tanúi  annak, hogy a jól összehangolt technika és a megfelelő taktika meghozza a sikert!

 


 

Maros Mix Team
Képek: Pálinkás Róbert
Video: Vaskó Gergely


Kapcsolódó anyagok


HozzászólokJelenleg nincsen hozzászólás!


Kapcsolódó írások


További írások


Hírarchívum


Lap tetejére
«« Vissza az előző oldalra
Magazin Online TV