Termékek

AdalékAromaBotBottartóDobozok, ládákCsalikKiegészítő, kellékErnyőEtetőanyagBojliFőtt magvakHaltartó, merítő, csalihálóPelletHorogMűcsaliÓlomOrsóRuházatSzemüvegekSzettTáska, botzsák, száktartóÚszóVersenyládaDVD-k, KönyvekVödör, dézsaZsinórBojlis kellékekFeeder / fenekezős horgászat kellékeiRablóhalas kellékekRakós botos horgászat kellékeiÚszós horgászat kellékei

2009. október 29.Az Eurohorgász novemberi számából

Hozzászólások (3 db)

Előszó

Az idén egyáltalán nem panaszkodhattunk a késő őszi időjárásra. Az október közepén mért 25-26 fokok, és a verőfényes napsütés sokunkat csábított a vízpartra, bepótolni az elmaradt keszegezéseket, pontyozásokat.

Az Eurohorgász novemberi számából


Ki gondolt volna még a ragadozószezonra, hiszen még minden adott volt a békéshalas horgászathoz.


Mi is kihasználtuk a lehetőséget, és feederes barangolásra invitáltuk Gombás Gábor feeder specialistát, hátha elleshetünk tőle egy-két titkot.
" Nyitott kapukat döngettünk", mert az ősz legszebb, napfényes napjára időzített horgászaton Gábor beavatott minket, és így kedves Olvasóinkat is, jó pár finomszerelékes praktikába.


Reméljük, hogy a csalikról, az etetőanyagokról, a szerelékek elkészítéséről, etetési technikákról és az alkalmazott szerelésekről kapott képes információkat jól lehet majd hasznosítani a következő horgásztúrán.


A hozzánk beérkezett e-mailek és kérdések miatt kerestük meg a Big Pike című dinamikus rock nóta amerikai szerzőjét, Brian Schramet.A vele készült interjúból ismerhetjük meg a profi pergetőt, a vagány rockert és a C+R iránt elkötelezett horgászt is, kinek dalszövegére,  "who says fishing aint cool?"- Ki mondja, hogy a horgászat nem cool? - sokan kapták fel fejüket.


A Pó-folyó izgalmas delta vidékét kereste fel néhány napra magazinunk harcsapergető csapata.
Élménybeszámolójukban nemcsak a sikerek, de a kudarcok is helyet kaptak, amelyek kiértékelt tapasztalatai a későbbi horgászatok során lehetnek hasznosak Olvasóink számára.


Éjszakai feederezés a Tiszán, az alaszkai farkas lazacfogó tudománya, Tisza-tavi csukapergetés, a Green Hell pontyfogó verseny eseményei, a Balaton jövőjéről szóló riport és további horgászszakmai cikkek mellett novemberi számunkból azt is megtudhatják, hogy került a "Terminátor" a háromfai bojlis versenyre.


Novemberi számunkhoz kellemes időtöltést kívánunk!


Kapcsolódó anyagok


HozzászólokHozzászólások

2009.11.13. 09:42

Hal-i "hehe"!
Maximálisan egyetértek veled, Nagy Gabi hihetetlenül jó slide-kat készít, van érzéke a dologhoz, valóban mérnöki precizitással ügyel a vágásra! Nekem volt szerencsém az alapokat ellesni tőle, de természetesen nagyon messze vagyok még az ő slide készítő tudományától! :D
A túrájuk szakmai részéhez csak annyit, hogy teliholdkor pecát szervezni ragadozóhal pergetésre nem hogy a Pó-ra, de még a Sajóra is felesleges dolog... Még szerencse, hogy Horányi megmentette a csapat becsületét, persze Gábor mini harija is aranyos! :D:D Lehet, hogy azt "zsebben" vitte a Sajóból?! Persze minden részvevő a tudásához mérten fogott halat! ;)

2009.10.30. 17:34

Szerintem meg az legjobb,hogy végre valaki tudott egy olyan kisfilmet csinálni horgásztémában,amiben a zene tökéletesen illeszkedik/téma,szöveg ,vágás,tempó.../a képekhez.
Ráadásul nem vmi rádióbarát vagy easy listening f.s-t:-)
akárki csinálta :gratula érte!

2009.10.29. 20:15

A vizek farkasai írás, az szokványos marketing ízű szponzorált, feldicsérős mű, ellenben a Gégény Viktor kommentárja az nagyon jó és szókimondó. Na abból tanultam a legtöbbet. Csak idéznék belőle (kommentár) egy jó szaftosra sikerült mondatot: „Furcsa számomra , hogy a cikkben szereplő horgászok kizárólag attraktor jellegű (rikító színek, sügérmintás rajzolat) mű-csalikkal horgásztak, erre valószínűleg az új mű-csalik tesztelése adott okot… Látszik, hogy a Gégény Viktor átlátott a szitán, és nem eszi be a marketing maszlagot, igazi értelmiségi… Na ezért is szeretem ezt az újságot, mert nem gyáva egy cikket egy szakértővel értékeltetni.

Az ide fel sem került a figyelemfelkeltő részbe, hogy „A süllők tartózkodási helyeinek megtalálása” címmel a Vass Endre milyen jó cikket remekelt. Szerintem a süllő horgászatában pont ez a legnehezebb dolog.


Kapcsolódó írások


További írások


Hírarchívum


Lap tetejére
«« Vissza az előző oldalra
Magazin Online TV