Termékek

AdalékAromaBotBottartóDobozok, ládákCsalikKiegészítő, kellékErnyőEtetőanyagBojliFőtt magvakHaltartó, merítő, csalihálóPelletHorogMűcsaliÓlomOrsóRuházatSzemüvegekSzettTáska, botzsák, száktartóÚszóVersenyládaDVD-k, KönyvekVödör, dézsaZsinórBojlis kellékekFeeder / fenekezős horgászat kellékeiRablóhalas kellékekRakós botos horgászat kellékeiÚszós horgászat kellékei

2010. január 04.Az Eurohorgász januári számából

Hozzászólások (3 db)

Előszó
Olyan sokáig tartott a késő őszi idő, hogy el sem hittük, eljön a tél. Most viszont itt van, és a keményebbik arcát mutatja felénk.

Az Eurohorgász januári számából

A nagy mínuszok gyorsan „elsimítják" vizeink felületét, és szünetet rendelnek el a köztünk és a halak között zajló állandó vetélkedésben.
Vannak persze örök „vagabundok", akiknek soha nem okoznak problémát a hideg, téli körülmények. De mi nem erre terveztünk a gyömrői Tőzeges -tavon.  
Mégis a decemberi „kétesélyes" időben mellénk szegődött a szerencse, mert a Mikulás napi Parti Pergető versenyünk alatt még a nap is kisütött egy rövid időre.
Ezért is, meg Kalacsi János és csapata, valamint a Gyömrői Horgász Egyesület kitűnő rendezéséért is érdemes volt erre az eseményre eljönni.


A jó hangulatú, kétfordulós versenyről készült cikkünket, és az oldalunkon látható, a PV-TV stábja által készített filmet ezért ajánljuk Olvasóinknak.
Azért a horgászok többsége a meleg szobában is megtalálja az elfoglaltságot.
Természetesen a felszerelés és a tudásunk folyamatos karbantartására gondolok.
Ez utóbbi témában mi, az EuroHorgász Magazin, is szeretnénk némi elfoglaltságot adni Kedves Olvasóinknak.
Ez évtől számaink már 112 oldalas terjedelemben jelennek meg, Karácsonyi és Újévi meglepetésként pedig a http://www.eurohorgasz.hu/ oldalunkon digitális formában is olvasható magazinunk.


nyomtatott számunkban találhatnak majd a fotókon jelzéseket (PLAY), amelyek arra utalnak, hogy a cikkhez video-, vagy audio anyag is tartozik, amit digitális formában tudnak megnézni, meghallgatni.
Egy-egy téma megértéséhez vagy tanulmányozásához így kaphatnak további információkat.


Januári számunkból szeretném figyelmükbe ajánlani Hernyák Aurél „Nincs karikás ostorom" című cikkét.
A szerző a kanadai vizeken érvényes horgászrend tapasztalatait próbálja meg „honosítani", hiteles dokumentumok segítségével.
A cikkhez Pásztor István írt kommentárt.


 


A novemberi Carp Show-ra látogatott világhírű pontyozó specialistákkal készült interjúkból nemcsak az derül ki, hogy hogyan érezték magukat ezen a rendezvényen, de az is, hogy milyen tudású horgászoknak tartanak minket.
Michael Komuczkyról (vagy Komuczki? Mert a cikkben így szerepel) eddig is tudtuk, hogy kitűnő pontyos-bojlis mesterhorgász, de most a dunai, úszós, keszegezésért rajongó oldalát ismerhetjük meg, a „Csónakos cserkészés" című cikkéből.

Az újdonságokat szerető Olvasóink figyelmét felhívnom Vass Endre, „A Kenu kötés" című, fotókkal bőven illusztrált anyagára, amelyben a főszerepelő egy újgenerációs ragadozóhalas előke.
A professzionális botépítés titkaiba vezetjük be Olvasóinkat most induló több részes sorozatunkkal, Vágási Zoltán és Stamler Árpád segítségével.A két szakember irányítása mellett három, különböző paraméterű bot elkészítését kísérhetjük figyelemmel, és bepillanthatunk a technológiai műveletek megvalósításába.
A gyakorlati tesztekről is beszámolunk későbbi számainkban, így szeretnénk teljes képet adni Olvasóinknak a kézzel készített horgászbotok tulajdonságairól.


A vízparton körülöttünk lévő és egyre inkább a védelmünkre szoruló Természet egy-egy arcát villantjuk fel Gyarmati Csaba fotóművész képeivel hónapról-hónapra.
Bízunk abban, hogy a magazin közepén található A3 méretű, egyedi hangulatú képek, és idézetek nemcsak a természetbarátoknak adnak örömet, üzenetet.

Békési János

főszerkesztő

Digitális előzetes!


Kapcsolódó anyagok


HozzászólokHozzászólások

2010.01.04. 23:33

Az SSH-t már nem lehet olvasni, mert csak reklámból áll. De a ebben az újságban is megindúlt ez a folyamat, mert olyan tesztek is megjentek, ami tisztán (X)-es. Pont az ilyesmi az ami a hitelességet rombólja. A teszt arról kell szóljon, hogy a teszt tárgyát górcső alá vesszük és kíméletlenül megmondja/bemutatja az igazat a tesztelő. Pont úgy ahogy a legutóbb is tették, a TICA TAURUSZ esetében a zárványos tengelyt, az elipszisre kopott furatot, a visszaváltó mechanizmusban...

2010.01.04. 13:30 Bendegúz

Jól mondod, ezt látom én is. Még nincs késő, ha nem engednek a nagykereknek, akkor lehet ez még jó újság!

2010.01.04. 12:46 Balázs Fecó

Hamar kedvenc újságom lett, de kezdem látni a jeleket, ami miatt nem olvasom már az SSH-t.
Itt is jönnek a piár írások. Nem azért születnek az írások, mert közölni akarnak valamit, hanem azért írják őket, mert valamibe be kell burkolni a reklámot!
Még nem olyan mértékű mint a riválisnál, de arra felé halad!
Kár lenne érte!


Kapcsolódó írások


További írások


Hírarchívum


Lap tetejére
«« Vissza az előző oldalra
Magazin Online TV