Termékek

AdalékAromaBotBottartóDobozok, ládákCsalikKiegészítő, kellékErnyőEtetőanyagBojliFőtt magvakHaltartó, merítő, csalihálóPelletHorogMűcsaliÓlomOrsóRuházatSzemüvegekSzettTáska, botzsák, száktartóÚszóVersenyládaDVD-k, KönyvekVödör, dézsaZsinórBojlis kellékekFeeder / fenekezős horgászat kellékeiRablóhalas kellékekRakós botos horgászat kellékeiÚszós horgászat kellékei

2010. december 14.Az Eurohorgász decemberi számából

Hozzászólások (0 db)

Érdemes olykor magunkra, horgászokra vonatkoztatni az ókori görög bölcsek megállapítását, miszerint minden napnak, minden órának van örömteli része, csak meg kell találnunk azt. Eljött a december, és itt az évvége is hamarosan. Legtöbbünk számára ez azt jelenti, hogy egyre több időre van szükségünk a keresgélésre, ha valamilyen pozitív kicsengésű horgászélményre, örömre vágyunk.

Az Eurohorgász decemberi számából

Már nem nagyon lehet szó több napos túrákról, sőt ha csak néhányórás vízparti tartózkodásra vágyunk, akkor is korlátokat szab számunkra a természet. Ha tehát kényelmesebbek vagyunk (ez megbocsátható), szívesen nézünk ilyenkor gyakrabban az internet és a televízió felé. Akik ez utóbbit választják, hamarosan találkozhatnak az EuroHorgász TV Magazin (EH TV) havi rendszerességgel jelentkező műsorával a Fishing&Hunting TV-csatornán. A „nulladik" adást december 22-én, szerda délután 17 órakor láthatják majd. A rendhagyó kezdés és téma után januártól egy magazinjellegű, főleg hazai vizeken forgatott műsorral várjuk majd Önöket minden hónapban. 
Decemberben tehát kevesebbet megyünk horgászni, de az ünnepek közeledtével több időt töltünk a konyhában, és az asztal mellett. Erre alapozva döntöttünk úgy, hogy Olvasóinknak szerzünk egy igazi, kulináris karácsonyi meglepetést! Benke Laci bácsi exkluzív ajándéka várja Önöket a horgászkonyhában: 10 kitűnő halétel receptje, borajánlóval!
Fogadják meg Laci bácsi ajánlását, és hallgassanak hívó szavára:

„A bölcsek nem véletlenül mondták: "Mondd meg, mit eszel, megmondom ki vagy". Az ínyes magyar ember nemcsak a halászlevet és a rántott halat ismeri, hanem a Kárpát-medence legízletesebb halaiból sok különlegességet tud készíteni. Ezen receptek csak ötletek, hogy mit is süthetünk-főzhetünk az ünnepekre. Bizonyára tudják Önök is, hogy a magyar ember „leveses": vagy kanalazza, vagy poharazza! Ezért én azt bátorkodom mondani: Mondd meg, ételeidhez mit iszol, s máris kiderül, ínyes vagy-e? Az egyik leghíresebb borászatot kértem fel, hogy ezekhez az ételekhez ünnepi italokat ajánljon az ünnepi asztalra. Hiszen a család fehér asztala a békesség szigete, ahol a legízletesebb ételek kerülnek fogyasztásra."

Magazinunk valamennyi alkotója ehhez kíván minden kedves Olvasónknak békés, boldog ünnepeket és kitűnő étvágyat!


 

 


Kapcsolódó anyagok


HozzászólokJelenleg nincsen hozzászólás!


Kapcsolódó írások


További írások


Hírarchívum


Lap tetejére
«« Vissza az előző oldalra
Magazin Online TV