Termékek

AdalékAromaBotBottartóDobozok, ládákCsalikKiegészítő, kellékErnyőEtetőanyagBojliFőtt magvakHaltartó, merítő, csalihálóPelletHorogMűcsaliÓlomOrsóRuházatSzemüvegekSzettTáska, botzsák, száktartóÚszóVersenyládaDVD-k, KönyvekVödör, dézsaZsinórBojlis kellékekFeeder / fenekezős horgászat kellékeiRablóhalas kellékekRakós botos horgászat kellékeiÚszós horgászat kellékei

2011. február 02.Az Eurohorgász Februári számából

Hozzászólások (0 db)

„Szeretném kihangsúlyozni, hogyha választhatnék egy hét itthoni, nyári peca, és egy hét szafari hajós tengeri „megmozdulás” között, akkor a szívem szerint a hazai lenne az első”- mondta Besenyei Péter az EuroHorgász TV Magazin februári, Kávészünet részének forgatásán. Pedig műrepülő világbajnokunk a világ számos tengerén horgászott már, és fárasztott ki szebbnél-szebb halakat, szerzett életre szóló horgász élményeket.

Az Eurohorgász Februári számából
Hazai természeti adottságaink a halfogás mellett, a horgász élmények sokszínűségét is magukban hordozzák, melyről Péter így vélekedett:„Figyelem a körülöttem lévő természet jelenségeit. Nézem a szárcsákat, a vadkacsákat, a békákat, a vízisiklókat, a vízből kiugráló halakat, a szitakötőket, egyszóval a vízi világot. Mert belecsodálkozni ebbe, ez is egy fantasztikus dolog! Élvezem, hogy része vagyok a természetnek!".
A tavasz lassan közeledik, a természet ébredezik, és ránk, horgászokra megint egy új szezon megannyi öröme vár. Most van az ideje a tervezésnek is, hogy melyik hazai vízpartot fogjuk meglátogatni, és a kedvenc vizünkön milyen új praktikával próbálunk meg túljárni a halak eszén. Ebben a számunkban igyekeztünk megkönnyíteni ez utóbbit, és a gyakorlati ötletek mellett, kedvet csinálni a kimozduláshoz.
A print Magazinunk adta lehetőségeket tovább bővítettük a Fishing and Hunting csatornán, havonta megjelenő TV Magazinunkban. Februártól már 60 percben, még több érdekes témával szeretnénk bemutatni a halfogás, és a horgászat egyéb örömeit.  A decemberi, és januári adásainkkal kapcsolatos észrevételeiket, kritikáikat ezúton szeretnénk megköszönni.

Eps.02. - Főadás: 02.25.   17:00 h pé.
              1. ism .: 02.27.   14:00 h vas.
              2. ism .: 03.01.   22:00 h ke.
              3. ism .: 03.03.   09:00 h csü.
              4. ism .: 03.05.   19:00 h szo.
              5. ism .: 03.07.   13:00 h he.
              6. ism .: 03.10.   23:00 h csü
              7. ism .: 03.12.   01:00 h szo.
              8. ism .: 03.16.   20:00 h sze.
              9. ism .: 03.20.   09:00 h vas.

Békési János
főszerkesztő

Kapcsolódó anyagok


HozzászólokJelenleg nincsen hozzászólás!


Kapcsolódó írások


További írások


Hírarchívum


Lap tetejére
«« Vissza az előző oldalra
Magazin Online TV