Termékek

AdalékAromaBotBottartóDobozok, ládákCsalikKiegészítő, kellékErnyőEtetőanyagBojliFőtt magvakHaltartó, merítő, csalihálóPelletHorogMűcsaliÓlomOrsóRuházatSzemüvegekSzettTáska, botzsák, száktartóÚszóVersenyládaDVD-k, KönyvekVödör, dézsaZsinórBojlis kellékekFeeder / fenekezős horgászat kellékeiRablóhalas kellékekRakós botos horgászat kellékeiÚszós horgászat kellékei

2011. március 14.Az Eurohorgász márciusi számából

Hozzászólások (0 db)

Ha nagyon elmaradt a kukoricát éltető eső, és nagy volt a szárazság, hőség, akkor az inkák eljárták az esőtáncot, áldozatokat mutattak be.

Az Eurohorgász márciusi számából
Lehet, hogy nekünk, horgászoknak is el kellene gondolkodnunk valami hasonlón, ha azt akarjuk, hogy eljöjjön végre a tavasz, a szezonkezdet. Nem állítom, hogy ebből a megfontolásból, de február 21-én, mínusz 2 fok, és sűrű hóesés mellett Magazinunk csapata is bevállalt egy igazi, eredetileg tavaszra tervezett waggleres pecát. A szerelésünk mindenben megfelelt a módszer kínálta lehetőségeknek, de az etetésnél azért figyelembe vettük, hogy még nagyon hideg a víz. Örültünk, hogy találtunk szabad vízfelületet, és hogy délutánra akadt néhány kárász is, akik a csonticsokros horgunkat kívánatosnak találták. A sötétedésre beérkező szép sárga 2-es tükrös, és a hibátlan 2,5-ös pikkelyes pedig a horgászmennyországba „röpítette" a szerencsés kezű kollégákat.
Ezek alapján úgy éreztük, hogy kutya kötelességünk biztatni minden Olvasónkat: Mindenki készüljön, mert már csak pár nap, és megkezdődik a tavaszi szezon, a halacskák velünk is üzentek!

Békési János
főszerkesztő

Kapcsolódó anyagok


HozzászólokJelenleg nincsen hozzászólás!


Kapcsolódó írások


További írások


Hírarchívum


Lap tetejére
«« Vissza az előző oldalra
Magazin Online TV