Termékek

AdalékAromaBotBottartóDobozok, ládákCsalikKiegészítő, kellékErnyőEtetőanyagBojliFőtt magvakHaltartó, merítő, csalihálóPelletHorogMűcsaliÓlomOrsóRuházatSzemüvegekSzettTáska, botzsák, száktartóÚszóVersenyládaDVD-k, KönyvekVödör, dézsaZsinórBojlis kellékekFeeder / fenekezős horgászat kellékeiRablóhalas kellékekRakós botos horgászat kellékeiÚszós horgászat kellékei

2011. június 21.Európa Bajnokság 2011, kedd

Hozzászólások (10 db)

Ma is halszegény pályán edzett az eb mezőny!

Európa Bajnokság 2011, kedd

A versenyzőket továbbra is telepítéssel vigasztalják, de ez még mindig nem történt meg.

Továbbra is a rendkívül kevés halfogás jellemző, és a változatos időjárás. A mai napon is volt részünk kánikulában és szakadó esőben is.

A jól fogó versenyzők is négy órát küzdenek 1-2 keszegért!

A pálya nagyon nehéz, de erről hallgassuk meg Nagy Attilát, aki a hanganyagban értékeli a mai nap tapasztalatait!


Kapcsolódó anyagok


HozzászólokHozzászólások

2 oldal, 10 összesen, 1-5 ««  «  1 2  »  »»

2011.06.22. 13:54

Szia X!

Látod, ez így már teljesen más megvilágításba helyezi a dolgokat! Annyit pár szóban a keretről, hogy Magyar Sz., illetve Erdei A. többszörös magyar bajnokok. Rengeteg nemzetközi versenyt megjárt horgászok. Brichter Zs. utánpótlás bajnok volt, ezáltal az akkori rendszerben felnőtt válogatott utazókerettag is és emlékeim szerint nem is horgászott rosszat. Ha megnézed a ranglistát láthatod, hogy tavaly minden ranglistaversenyen ahol indult jól szerepelt. Heimann J. sokszoros válogatott, más kérdés, hogy nemzetközi EB-re most utazhatott másodszor. Nagy A. egyéni európabajnok, csapat világbajnok. Szilvási Sz. is több ízben volt kerettag, igaz most kapott első ízben lehetőséget a kapitánytól.
Biztos vagyok benne, hogy maximális erőbedobással és ambíciózussággal esnek/estek neki a versenynek, illetve az azt megelőző felkészülésnek! Egy szó, mint száz: hajrá magyarok!

2011.06.22. 13:16 X

Kedves Gyuri!
Versenyhorg-ban való jártasságom terén igazad van, ezért is a felszínes ismeretségem a nevek terén. Nem azt mondtam h rossz horgász csak hogy nem ismerem. ennyi.
Távol álljon tőlem h bántsam őket, csak hiányoltam pár olyan nevet akit én is ismerek.De én drukkolok nekik és amint mások írják, jó esélyük is van úgyhogy hajrá! üdv

2011.06.22. 13:08

Kedves X!

Hozzászólásod következtetni enged a versenyhorgászatban való jártasságodról (pontosabban annak hiányáról)! Javaslom máskor előbb informálódj, majd csak utána tégy hasonlóan konkrét kinyilatkoztatásokat. Akkor talán kevesebb hasonló méretű luftot rúgsz majd...

2011.06.22. 12:59 Sámson

Benedikt! A KERET VÉDELMÉBEN! A keret teljesen oda illő horgászokból áll, gyakorlatilag mindegyikük született folyóvizi horgász és már többször horgásztak ezen a pályán, csak egyikük sem számított rá, hogy ilyen sz@r lesz és biztosan megoldják, én dobogóra esélyesnek tartom őket, az már látszik, hogy darabra nem kell sokat fogni, kell 2-5 db nagy hal és abban ők jók lesznek!
Üdvözlettel!

2011.06.22. 11:06 X

a válogatás tényleg gáz mert egy-két kivétellel másodvonalbeli versenyzők (Brichternek a nevét se hallottam még), de ezen a pályán bárki nyerhet! Akkor meg inkább ők mint más!
Hajrá Magyarok!

2 oldal, 10 összesen, 1-5 ««  «  1 2  »  »»

További írások


Hírarchívum


Lap tetejére
«« Vissza az előző oldalra
Magazin Online TV