Termékek

AdalékAromaBotBottartóDobozok, ládákCsalikKiegészítő, kellékErnyőEtetőanyagBojliFőtt magvakHaltartó, merítő, csalihálóPelletHorogMűcsaliÓlomOrsóRuházatSzemüvegekSzettTáska, botzsák, száktartóÚszóVersenyládaDVD-k, KönyvekVödör, dézsaZsinórBojlis kellékekFeeder / fenekezős horgászat kellékeiRablóhalas kellékekRakós botos horgászat kellékeiÚszós horgászat kellékei

2012. április 07.II. Maros Mix Feeder Kupa - első forduló

Hozzászólások (3 db)

Négy országból érkezett, 73 versenyző vágott neki a II. Maros Mix Feeder Kupának, a Szeged melletti Maty-éren.

II. Maros Mix Feeder Kupa - első forduló

A szlovák, román, szerb válogatott versenyzőkön kívül a teljes magyar élmezőny is képviseltette magát a Horgászklub Feeder Ranglista első állomásán. A szervezők és a versenyzők nem számítottak nagy fogásokra, hiszen ez volt az első verseny idén, a Maty-éren.
A pénteki tréningnap után várható volt, hogy a szombati fogások kisebb testű halakból és egy-két beugró pontyból álltak. A halőrök szerint a nagyobb pontyok már az ívásra készülődnek, kevésbé táplálkoznak.
Az eredményesebb versenyzők rendkívül finom szereléket használtak. A 15-40 gramm dobósúlyú botokon 0,18 mm-es főzsinóron 0,10-0,14 mm-es előkén használ 14-16-os horgon felkínált szúnyoglárva csali bizonyult a legfogósabbnak.
Etetőanyagból a finomabb szemcsézetű, sötét színű etetőanyagok domináltak.

A Maty-éri evezőspálya jól szervezett működését mutatja, hogy mennyire jól megfér egymás mellett a horgászat és a kajak-kenu, valamint az evezős sport. Reggel 6 órakor még Vajda Attila és Dusev-Janics Natasa készült az olimpiára, 8 órától már a horgászok vehették birtokukba a pályát . Köszönjük Szovics Zoltánnak, a létesítmény igazgatójának és munkatársainak segítségét a verseny megrendezéséhez.

Holnap újra jelentkezünk képanyaggal, eredményekkel. A hanganyagban Walter Tamás, a feeder válogatott kapitánya értékeli majd az elmúlt két napot.


Kapcsolódó anyagok


HozzászólokHozzászólások

2012.04.08. 08:28

Izgalmas verseny, és szép létszám jött össze. A szektorok elején azok végeztek, akikre tippeltem is, de még messze a vége. Hajrá Fiúk és Hölgyem!

2012.04.07. 21:39

Minden szektor külön-külön munkalapon van. A munkalapokat a táblázat alján találod. A munkalapra kattintva megnyílik a keresett adat.

2012.04.07. 21:25

Korán nezem vagy miert van fent csak az A szektor?


További írások


Hírarchívum


Lap tetejére
«« Vissza az előző oldalra
Magazin Online TV