Termékek

AdalékAromaBotBottartóDobozok, ládákCsalikKiegészítő, kellékErnyőEtetőanyagBojliFőtt magvakHaltartó, merítő, csalihálóPelletHorogMűcsaliÓlomOrsóRuházatSzemüvegekSzettTáska, botzsák, száktartóÚszóVersenyládaDVD-k, KönyvekVödör, dézsaZsinórBojlis kellékekFeeder / fenekezős horgászat kellékeiRablóhalas kellékekRakós botos horgászat kellékeiÚszós horgászat kellékei

2012. április 08.II. Maros Mix Feeder Kupa - második forduló

Hozzászólások (26 db)

Véget ért a II. Maros Mix Feeder Kupa. A zord időjárás ellenére is gyönyörű fogások születtek a Maty-éri versenypályán. Letölthető a részletes eredménylista és képgaléria is, valamint mellékeltünk egy Walter Tamással készített interjút is.

II. Maros Mix Feeder Kupa - második forduló

Kapcsolódó anyagok


HozzászólokHozzászólások

6 oldal, 26 összesen, 1-5 ««  «  1 2 3 4 5 6  »  »»

2012.04.11. 14:56

Sziasztok!
Gratulálok a Gazzának és Attilának a szektor egyesekhez. No meg azoknak, akik érezték a pályát, s jól horgásztak.
Valamint gratulálok mindenkinek, aki pénzt, időt, energiát nem kímélve ott volt, igyekezett!
Jó kis verseny lehetett…

Csak egy apró észrevétel az eddig leírtakkal kapcsolatban.
Nem kétségbe kell vonni az elért eredményeket, hanem elismerni azokat, és/vagy felülmúlni... Nincs értelme a kákán is csomót keresni.
Szerintem.

Üdv: Sanya

2012.04.11. 07:58

Horogméret ellenőrzés nálunk sem volt. Ütköző és az 50cm-ert meg szemmel ellenőrizték. Ez rendben is volt, tudtommal több helyen szóltak is ha nem volt rendben.

Szerintem mindenki, versenyzők, szervezők csak tanulhatnak az ilyen esetekből.

Megyek böngészem még a szabályzatot... :O)

Ja a feeder bottartót be lehet tenni a vízbe? Hivatalosan tudtommal nem. Tavaly a Walter kupán megbeszéltük előtte, hogy ott igen. Most itt nem. Ha tévedek javítsatok ki!

Cila

2012.04.11. 07:21 érdeklődő

Kedves Matyi!

Köszönöm a válaszodat, és mégegyszer gratulálok
a győzelmedhez.

Az érdeklődő

2012.04.10. 21:53

Sziasztok!

Köszönöm szépen a grtaulációkat.

Érdeklődőnek:
Ezen a versenyen a bírók végigmentek az összes (??) versenyzőn és ellenőrízték, hogy nincs-e megütköztetve a szerelék és mérték (centivel!!) az előke hosszát.
Horogméretet nem néztek nálam. Egyébként mindkét nap 16-os horgot használtam.

üdv:
Sivák Matyi

2012.04.10. 21:18 walter

Urak,
egy gondolat az újramérésről, mert úgy látom túl könnyen hírdettek verdiktet.

f31 írja: "Az újraméréses dologhoz hozzátenném, hogy ki volt emelve, hogy mindenkinek szíve joga élni vele, és ha a szektorban a többiek nem tették, hát az ő bajuk, és nem igazságtalanság. "

Két külön dolog a jog és az etikett. Az újraméréshez, pontosabban az újraméretéshez minden versenyzőnek joga van, amíg alá nem írta a papírját (rendkívűli esetben, pl mérleg hiba, vagy elemcsere még az aláírás után is újra mérik az EGÉSZ szektort). A bírók azonban érthető módon nem szeretik az újraméretést alapos indok nélkül, gondoljatok bele mi lenne egy 200 fős VB-n ha mindenki újraméretne 2-3szor... Az tehát nem kérdés h Gabi újramérethette e a halát, természetesen igen.
Novák Jani viszont a 3 hellyel korábban aláírt lapját azonban már nem! És itt jön képbe a bevett szokás, mely szerint ilyet nem illik csinálni. Pont. De még1x mondom, ettől még teljesen szabályos, és mint azt az érintettek is tudják, az ég világon semmi nem múlhat rajta, hiszen mindketten a hazai élmezőny legjavához tartoznak, csapattársként utaznak majd a VB-re szinte biztos, hogy még jópárszor életük folyamán. Az újramérés amúgy korrekt volt (ott voltam, láttam, nem volt se újravizezés, se semmi trükk)
üdv: wt
ui: újramérésnél minden esetben a frisebb mérés számít, tehát nyerhet és bukhat is vele az illető, többek közt ezért sem szoktuk sűrűn bevállalni.

6 oldal, 26 összesen, 1-5 ««  «  1 2 3 4 5 6  »  »»

További írások


Hírarchívum


Lap tetejére
«« Vissza az előző oldalra
Magazin Online TV