Termékek

AdalékAromaBotBottartóDobozok, ládákCsalikKiegészítő, kellékErnyőEtetőanyagBojliFőtt magvakHaltartó, merítő, csalihálóPelletHorogMűcsaliÓlomOrsóRuházatSzemüvegekSzettTáska, botzsák, száktartóÚszóVersenyládaDVD-k, KönyvekVödör, dézsaZsinórBojlis kellékekFeeder / fenekezős horgászat kellékeiRablóhalas kellékekRakós botos horgászat kellékeiÚszós horgászat kellékei

2012. április 15.WalterLand Kupa 2012 - Vasárnap

Hozzászólások (7 db)

Mint az a mellékelt hanganyagból is kiderül egy újabb rekord dőlt meg a II. WalterLand – Mahor Kupán. Hét országból érkező horgászok, kétfordulós, úszós versenyen még soha nem horgásztak együtt Magyarországon. A 157 résztvevőnek pedig a mai nap is tartogatott meglepetéseket, hiszen megállt a szél, előkerültek a snecizőbotok is, és így egy izgalmas, taktikai hajrá alakult ki Szegeden.

WalterLand Kupa 2012 - Vasárnap
Szélcsend, kapástalan időszakok, maszatolós kapások és sok sneci jellemezte röviden a vasárnapi fordulót. Ki gondolta volna, hogy a mai napot is snecivel fogják nyerni? A Csehországból érkező Petr Klásek ugyanis szorgalmasan végig küszözte a négy órás versenyt és így 2 ponttal állhatott fel a dobogó legfelső fokára. A második helyezett Benzár Zsolt (2 pont) taktikája már inkább a nagyobb halakra lett hangolva. A székelyföldről érkező versenyző gyönyörű pontyokat és kárászokat szákolt mindkét nap. Sokak szerint, jól működő taktikájának alapja a megfelelő élőanyag felhasználás és a sötét színű kárászos etetőanyag volt. Harmadik helyen végzett a verseny házigazdája Walter Tamás, aki kapástalan időszakokban is kitartott a pontyfogás mellett, végül 10760 grammal 4. lett a szektorában.

A csapatverseny is érdekesen alakult. A Déry Gáborral kiegészült WalterLand Sensas csapat 30 pontot gyűjtött a két nap alatt. Második helyen végzett 40 ponttal a cseh RSK Crazy Boys Hustopece - Sensas és a SCHULDER  Team 44 ponttal megszerezte az előkelő harmadik helyet.
A legtöbb halat kifogó versenyző is díjazásban részesült, ugyanis Gyulánszki Nikolett a két nap alatt 30550 gramm hallat mérlegelt.

Külön köszönet jár...
Barna Dianának, aki ezúttal nem vett részt a versenyen, helyette felvállalta a rendezvény logisztikai lebonyolítását. Dobó Lászlónak a helyi horgászellenőrnek és lelkes csapatának, akik mindkét nap segítették a rendezők munkáját a mérlegelésnél. És végül, de nem utolsó sorban Szovics Zoltánnak, az Olimpiai Központ vezetőjének, aki nélkül nagyon nehéz lenne egy ilyen nagyszabású rendezvényt lebonyolítani a kajak-kenu szakág olimpiai felkészülése mellett.

horgaszklub.eu

Kapcsolódó anyagok


HozzászólokHozzászólások

2 oldal, 7 összesen, 6-7 ««  «  1 2  »  »»

2012.04.16. 10:34

Izgalmas verseny lehetett, és ekkora létszámmal megrendezve bizony nem kis teljesítmény. Gratulálok!

2012.04.15. 22:44 Gergő

Gratulálok mind a szervezőknek, mind a versenyzőknek!!

2 oldal, 7 összesen, 6-7 ««  «  1 2  »  »»

További írások


Hírarchívum


Lap tetejére
«« Vissza az előző oldalra
Magazin Online TV