Termékek

AdalékAromaBotBottartóDobozok, ládákCsalikKiegészítő, kellékErnyőEtetőanyagBojliFőtt magvakHaltartó, merítő, csalihálóPelletHorogMűcsaliÓlomOrsóRuházatSzemüvegekSzettTáska, botzsák, száktartóÚszóVersenyládaDVD-k, KönyvekVödör, dézsaZsinórBojlis kellékekFeeder / fenekezős horgászat kellékeiRablóhalas kellékekRakós botos horgászat kellékeiÚszós horgászat kellékei

 Kosár tartalma

A kosara pillanatnyilag üres, ami több okból lehetséges:

  • még nem rakott bele semmilyen terméket,
  • elküldte megrendelését, ezért a kosár tartalma a megrendelés leadásával egyidejűleg törlődött


Fizetési módok:

A vételár a feltüntetett termékek melletti ár, melyek bruttó (Áfa-t is tartalmazó) áron, Ft-ban értendőek. A termékek kifizetése készpénzzel, az áru átvételekor vagy előre utalással történik.

Szállítási költségek:

Fontos tudnivalók az internetes horgászbolt használatához

Házhozszállítási költség:
A termékek kiszállítását a GLS Hungary végzi. A szállítási díjat a megrendelt termékek értéke határozza meg, melynek pontos összegéről az alábbi táblázatból tájékozódhat. A GLS maximum 40 kg össztömegű csomagot szállít el!

1000 Ft alatti megrendelést nem veszünk fel
1000-5000 Ft-ig – 990 Ft
5001-20000 Ft-ig- 1490 Ft
20001 Ft felett kiszállítási díjat nem számítunk fel

Csomagolási költség:
Minden terméket gondosan kibélelt dobozba csomagolunk. Megrendelések teljesítésekor 150 Ft csomagolási díjat vagy a kényes, törékeny termékek (értékes botok, top set-ek) megrendelése esetén, 500 Ft csomagolási díjat számítunk fel.

Személyes áruátvétel:
A szállítás és csomagolás költséget abban az esetben is teljesen megtakarítható, ha a megrendelő a csomagot a makói üzletünkben (Maros Horgászbolt, Makó Deák F. u.12.) munkaidőben, és személyesen veszi át. Ilyen esetekben a csomagra semmi féle szállítási és csomagolási költséget nem számolunk fel. Ha ezt a megoldást választja, kérjük telefonon(+36 30 589 4106), vagy e-mailben (marosmix@marosmix.hu) történő egyeztetését.

Szállítási határidő:
Az áruházban kiválasztott és megrendelt termékeket Ön a megrendelést követő munkanapon veheti át, ha erre nincs lehetőség, akkor e-mailben vagy telefonon értesítjük Önt arról, hogy melyik termékre kell várni. Ilyenkor lehetőség van arra, hogy az adott terméket kihagyjuk a rendelésből és a csomagot a nélkül, küldjük el, vagy arra, hogy másik hasonló helyettesítő terméket válasszon.

Fizetési mód:
A vételár a feltüntetett termékek melletti ár, melyek bruttó (Áfa-t is tartalmazó) áron, Ft-ban értendőek. A termékek kifizetése készpénzzel, az áru átvételekor vagy előre utalással történik.

Minimális rendelési tétel:
A megrendelt termékre ne rakódjon irreális magas szállítási összeg a minimális rendelési tétel 1000 Ft. Ettől kisebb értékű csomagot nincs módunkban kiszállítani. Megrendelés felső határa nincs.

A rendelés menete:
· Válasszon az online horgászbolt menüjében lévő termékkategóriákból!
· A termékkategóriákon belül a termékeket megtekintheti, majd a terméket a "kosárba" feliratú gombbal beteheti kosarába.
· A kosár tartalmának megtekintéséhez, módosításához és a fizetéshez használja a jobb felső sarokban található "Kosár megtekintése" menüpontot. A kosár tartalmának megtekintéséhez, módosításához és a fizetéshez
· Amennyiben további termékeket szeretne vásárolni, folytathatja a vásárlást, vagy megrendelheti a kosarában lévő terméket.
· A megrendelés tényleges leadását megteheti a jobb oldali "Kosár megtekintése" menüpont alatt.
· Ha nem kíván több terméket megrendelni, kattintson a „Pénztárhoz” gombra.
· A „Pénztár” menüpont alatt, a megrendelői adatok megadása után a visszaigazolásban még ellenőrizheti a megrendelt tételeket, ill. a felvitt adatokat.
· A megrendelés véglegesítésével e-mailben is megkapja visszaigazolásunkat a rendelésről.

(A megrendelésnél megadott személyes információkat bizalmasan kezeljük, az adatvédelmi törvények betartásával.)

További kérdéseit felteheti e-mailen, vagy telefonon
· e-mailen: marosmix@marosmix.hu
· Telefonszám: +36 30 589 4106

A hírlevélre való feliratkozás/leiratkozás menete:
· A honlap menüpontjai között, a „Hírlevél” funkció alatt, e-mail cím megadásával feliratkozhat hírlevelünkre.
· Ugyanitt teheti meg e-mail cím megadásával a hírlevélről történő leiratkozást is.

Jótállás:
Az eladó általa szállított termékért a forgalomba bocsátás időpontjától számított 12 hónap, kötelező jótállást vállal. A jótállási igény a jótállási jeggyel érvényesíthető. Az elveszett jótállási jegyet (számlát) nem tudunk pótolni. Az eladó a jótállási igényt a termék beérkezésétől számított 3 munkanapon belül kivizsgálja, és teljesíthetőségéről értesíti a vevőt. A szükséges garanciális javításokat a termék beérkezésétől számított 15 napon belül elvégzi.
A kifogásolt áru visszaküldése esetén a szállítási költségek tekintetében a vevő teljesítésére kötelezett. Az eladó nem vállal felelősséget az áru nem rendeltetésszerű használata, vis major, szokásos használatból és kopásból eredő meghibásodás, törés, szakszerűtlen kezelés vagy illetéktelet szétszerelés miatt előálló meghibásodásokért. Az eladónak jogában áll a jogosan kifogásolt árut megjavítani, utólagosan kicserélni illetve a termék teljes vételárát visszafizetni. Az eladó a megvásárolt terméket csak abban az esetben cseréli ki, illetve a termék vételárát abban az esetben téríti vissza a termék megküldése után, ha az bizonyítottan hibásak.

Szavatosság:
Eladó szavatosságot vállal azért, hogy az átadott termék a megrendelésben meghatározott feltételeknek megfelel és tudomása szerint rejtett hibája nincs. Az eladó szavatossági és jótállási felelőségére a 151/2003 (IX.22) kormányrendeletben, valamint 49/2003 (VII.30) GKM rendeletben foglaltak az irányadók.

Kapcsolódó jogszabályok.
· § 151/2003. ix.22. kormányrendelet: az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról.
· § 49/2003. VII.30. GKM. Rendelet: a fogyasztói szavatosság és jótállásáról.

Elállás joga:
Vásárlók érdekeit szem előtt tartva jár el. A Vásárló a szerződéstől a 17/1999 kormányrendeletben foglaltak szerint 8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat. A fogyasztó az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. Ha az értékesítő nem a rendeletnek megfelelően tájékoztatja fogyasztót, akkor az elállási jogát az áru átvételének napjától számított három hónapon belül gyakorolhatja. Ha ezen három hónapon belül sor kerül a tájékoztatásra, akkor a fogyasztó számára az elállásra nyitva álló nyolc munkanapos határidő attól a naptól kezdődik, amikor a tájékoztatót kézhez kapta. Az értékesítő köteles a fogyasztó által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríteni. A fogyasztó viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A fogyasztót ezenfelül egyéb költség nem terheli. Az értékesítő azonban követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. A felek eltérő megállapodása hiányában a fogyasztó nem gyakorolhatja az elállási jogot, a hang-, illetve képfelvétel példányára vonatkozó szerződés esetében, ha a csomagolást a fogyasztó felbontotta.

Előfordul, hogy az Internetes áruházban kiválasztott termék a valóságban mégsem olyan, mint amilyet Ön szeretett volna. Az ilyen esetekben a következő a teendő:

1. jelzi a termékkel kapcsolatos elégedetlenségét Ügyfélszolgálatunkon, telefonon (+36 30 589 4106) vagy e-mailben (marosmix@marosmix.hu).
2. Egyeztetés után számla visszakeresése, a termék értékének megállapítása közli Önnel, hogy a termék visszavehető-e vagy sem megbontott etetőanyagot, használt fonott zsinórt és damilt csak indokolt esetben, használt, mosott ruházatot pedig csak rejtett, a használat során kiderülő gyári hiba esetén tudunk visszavenni. Bontatlan és sértetlen terméket minden kérdezés nélkül visszaveszünk!
3. Ön postai csomagként feladja címünkre a visszaküldeni szánt terméket:
Maros Horgászbolt 6900 Makó, Deák F. u. 12.
Kérjük, a csomagot értéknyilvánítással adja fel, ne küldje vissza utánvéttel terhelt csomagban, mert ezeket nem áll módunkban átvenni!
4. A termék megérkezésekor munkatársunk ellenőrzi annak sértetlenségét, banki átutalással visszaküldi Önnek a termék értékét.
A szerződés magyar nyelven történik.

A nyilvántartó Hatóság: Makói Önkormányzat
Egyéb jogok és kötelezettségek: Felek jelen szerződésben nem szabályozott kérdésekben a PTK rendelkezéseit tekintik irányadónak.
A rendelés érvényesítése, visszajelzése: Árurendelést visszaigazoljuk, amennyiben rendelés hiányos, hiánypótlást kérhetünk.

Kapcsolódó jogszabályok.
· § 17/1999. II.5. Kormányrendelet: a távollevők közötti szerződésről.
· § 1997. évi CLV. Törvény a fogyasztóvédelemről
· § 2001.évi. CVIII. Törvény: az elektronikus kereskedelmi szolgáltatásokról

Biztonság:
Adatait bizalmasan kezeljük, azokat harmadik fél rendelkezésére nem bocsátjuk. Ez alól kivételt képeznek a termék kiszállítás céljából a szállítást bonyolító cégnek átadott adatok. Adatainak kezelésekor az adatvédelmi törvény előírásainak megfelelően járunk el.

Kapcsolódó jogszabályok.
· § 1992. évi LXIII. Törvény: a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvántartásáról
· § 1995. évi CXIX. Törvény: kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről
· § 1998. évi VI törvény: az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során

Nyilvántartási adatok:
Cégnév: Maros Mix Bt.
Telephely: 6900 Makó, Deák F. u. 12.
Működési engedély: Maros Horgászbolt
Adószám: 21732027-2-06
Nyilvántartás szám:4560201
Bankszámlaszám: 11735005-20530640-00000000
Cégjegyzékszám: 06-06-00650
Vevőszolgálat: +36 30 589 4106
EU adószám: HU21732027


Dokumentumok:

Lap tetejére
«« Vissza az előző oldalra
Magazin Online TV